Rólunk

Hogy egy helyen minden megjelenéssel és marketinggel kapcsolatos igényt ki tudunk szolgálni. Segítünk neked átgondolni a márkád felépítésére vonatkozó stratégiád. Ennek alapján készítünk neked egy arculatot, amelyik nem csak, hogy gyönyörű, hanem a vállalkozásod lényegét tükrözi.

Ráadásul mivel mi a kivitelezés és a nyomtatás irányából jövünk, ezért házon belül el is tudunk végezni mindent, amire a márkád aktiválásához szükséged lesz. Tényleg mindent, a szóróanyagaid nyomtatásától a cégtábláid kivitelezésén keresztül a rendezvényeidhez szükséges roll-upok és molinók legyártásáig.

Ez neked egyszerűbb és jobb így. Egyszerűbb, mert nem kell ezer helyre rohangálnod és jobb, mert biztos lehetsz abban, hogy az eredetileg kitalált koncepció következetesen meg fog jelenni minden kommunikációs anyagodban. Ez a következetesség pedig a legfontosabb dolog a tudatos márkaépítésben.

03_DekoRatio_shopdesign 04_DekoRatio_shopdesign 06_DekoRatio_shopdesign 09_DekoRatio_shopdesign DiscoverySession BJP_1684 07_DekoRatio_shopdesign BJP_1734

Megtaláltad a Tervező Partneredet

Mi vagyunk a design partnered. Segítünk minden design igényeddel, hogy úgy nézz ki, ahogy valójában vagy.

Team

Péter Kremmer
Takács Eszter
Sebestyén Tamás
Agi Beke
Flora Seres