Csomagolástervezés

A jó csomagolás a design és a funkció tökéletes kombinációja. Mert az egyedi és innovatív megjelenés felkelti a vásárlóid érdeklődését és azonnal bizalmat ébreszt a terméked iránt. A vásárlói élmény azonban nem ér véget az üzletek polcain.

Mi gondosan kiválasztott anyagokkal és átgondolt funkciókkal garantáljuk neked, hogy a terméked megfelelően szállítható legyen és a kicsomagolása is felejthetetlen élményt nyújtson az embereknek.

Keress meg minket, ha formabontó és hatékony csomagolást szeretnél!

Kapcsolat

Takács Eszter

senior projekt menedzser

Kapcsolat

  • Hidden
  • Max. file size: 25 MB.

Portfólió

Cheerful Buddha

Az Egyesült Királyság első jelentős CBD kávé- és csokoládémárkája

A csokoládétól az olajcseppig minden termékcsalád játékos design értelmezésben követi a “szeretet és jóllét” elvet. “A gyönyörű design segített, hogy felkeltsük a brit top kiskereskedő figyelmét” – James Wright, a Cheerful Buddha igazgatója

Calico Art Chocolate

Kézműves Prémium Csokoládé

Ki mondja, hogy a minimalista design unalmas? Vannak olyan termékek, amelyek igazán képesek önmagukért beszélni, ha hagyod őket.

MAWANI

Egyedi Luxus Illat

Lépj be a Mawani világába, egy luxus illatmárkába, amely Katarban található. Az arab nyelvből származó “Mawani” azt jelenti, hogy “Kikötő”, és a tengeri elegancia esszenciáját testesíti meg. Az egyedi horgony szimbólumot az Art Deco design elemeivel ötvözve szimmetrikus és luxus hatást kelt. A csomagolás tervezése a gazdagságot és a kifinomultságot volt hivatott sugározni. Különböző formákat, anyagokat és bevonatokat vizsgáltunk meg, hogy luxus érzést keltsünk, ami rezonál a márka célközönségével. A csomagolásnak vizuálisan lenyűgözőnek kell lennie, és tükröznie kell az egyes parfümök lényegét.

Janaan

Luxus Máktermésű Szappan

Ahelyett, hogy tényleges mákot terveztünk volna, egy absztraktabb megközelítést alkalmaztunk, és egy könnyed, hóbortos mák magvák illusztrációt hoztunk létre a vizuális azonosítás magjában.

MinSkin

Svéd Natúr Bőrápolás

Dizájncsapatunk lelkiismeretesen dolgozott azért, hogy egy vizuálisan lenyűgöző és modern márkaidentitást hozzunk létre a Minskin számára. Termékcsomagolásokat terveztünk, amelyek tükrözik a Minskin elkötelezettségét a minőség és a természetes összetevők iránt. A csomagolás tervezése az elegancia, egyszerűség és funkcionalitás harmonikus ötvözetét tartalmazta, biztosítva az emlékezetes és élvezetes élményt a fogyasztók számára.

Jardoux

Fagyasztott Gyümölcs Márka

A fagyasztott gyümölcsök éppoly egészségesek és ízletesek lehetnek, mint a frissek. Azonban szükség van rá, hogy a csomagolás elmesélje ezt a történetet. Olyan sorozatot terveztünk fagyasztott gyümölcs termékekből, amelyek tele vannak zamatos, hűvös frissességgel.

Novafam

Royal Zselés Termékenységi Kiegészítő

A szeretet, a méhek és egy gyógyító csepp összekapcsolása teremtette meg ezt a finoman elegáns dizájnt, amely minden lépésnél a természet erejét képviseli. A logó egy minimalista tervezést tartalmaz, egy méhet központi elemként. A logó egyszerűsége tükrözi a termék tisztaságát és hatékonyságát. A tiszta vonalak és minimális megközelítés modern és elegáns megjelenést teremtenek, hangsúlyozva a termék prémium minőségét. A választott tipográfia olvasható, biztosítva a márkaüzenetünk világos kommunikációját.

Maeste

Mini Poharas Bor

“Maeste” minden értelemben a “Ma Este” megtestesítése. Kollekciójukban díjnyertes borok találhatók, kizárólag mini üvegekben tervezve, amellyel az “itt és most” filozófiáját ölelik fel. Minden egyedi illusztráció egy kapu egy etéria, más világos élményhez, amely invitál téged, hogy szökj el egy elbűvölő és csodálatos birodalomba.

INULINU

Jerusalem Artichoke brand, Budapest

Az INULINU ketchup, mustár és dzsem nem hétköznapi termékek. Csicsókából készülnek, amit az egészséges életmód csodaszereként tartanak számon. A mi feladatunk volt, hogy a márkanévtől az arculattervezésig felépítsük a termékeket összefogó márkát. Az INULINU márkanevet a csicsóka fő hatóanyaga, az inulin után adtuk, dallamosabb formába öntve. A márka stratégiáját pedig arra a küldetésre alapoztuk, hogy megismertesse az emberekkel a csicsóka pozitív hatását. Az arculat és a csomagolás tervezése során fontos szempont volt, hogy a design minden termékre jól alkalmazható legyen. A megjelenésben a természetes összetevőket helyeztük előtérbe, amiket élénk színvilággal és játékos formákkal tettünk izgalmasabbá.

Xtreme Fitness

Magas Minőségű Fehérje Szelet

Mozgalmas, erőteljes, extrém. Csak ennyi kell ahhoz, hogy a kemény edzésélményt átvedd csomagolástervezésbe.