Szépség & Divat

Discovery Session

Discovery Session

Mi így hívjuk az első alkalmat, amikor beszélgetünk veled. Ilyenkor rengeteg kérdést teszünk fel, hogy megismerjünk téged, vállalkozásodat és megértsük a céljaidat.

Azt is megmutatjuk, hogyan és hol dolgozunk mi. Körbevezetünk a Stúdiónkban és a designkivitelző műhelyünkben. A Showroomunkban pedig megmutatjuk neked korábbi munkáinkat.

Így közösen találhatjuk ki, hogyan tudunk együttműködni, és mit tudunk hozzátenni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Kapcsolat

Takács Eszter

senior projekt menedzser

Kapcsolat

  • Hidden
  • Max. file size: 25 MB.

Portfólió

Galamb Tailoring

Egyedi Szabók, Budapest

A Galamb egy bespoke szabóság, ami a kézi öltönykészítés évszázados hagyományait hívja életre a modern kor szellemében. A mi feladatunk volt, hogy komplex márkaépítéssel és arculattervezéssel olyan brandet alkossunk, ami a stílus, elegancia és tradíció találkozása. Így lett a Galamb a jólöltözöttség esszenciája, tökéletes formába zárva.

Design by: Kevin Harald Campean

Meraki Heritage

Fenntartható Kiegészítő Márka

A modern görög szó, a “meraki”, gyakran használatos arra, hogy valami lélekből, kreativitással vagy szeretettel készüljön.

Janaan

Luxus Máktermésű Szappan

Ahelyett, hogy tényleges mákot terveztünk volna, egy absztraktabb megközelítést alkalmaztunk, és egy könnyed, hóbortos mák magvák illusztrációt hoztunk létre a vizuális azonosítás magjában.

MAWANI

Egyedi Luxus Illat

Lépj be a Mawani világába, egy luxus illatmárkába, amely Katarban található. Az arab nyelvből származó “Mawani” azt jelenti, hogy “Kikötő”, és a tengeri elegancia esszenciáját testesíti meg. Az egyedi horgony szimbólumot az Art Deco design elemeivel ötvözve szimmetrikus és luxus hatást kelt. A csomagolás tervezése a gazdagságot és a kifinomultságot volt hivatott sugározni. Különböző formákat, anyagokat és bevonatokat vizsgáltunk meg, hogy luxus érzést keltsünk, ami rezonál a márka célközönségével. A csomagolásnak vizuálisan lenyűgözőnek kell lennie, és tükröznie kell az egyes parfümök lényegét.

SQAD

Kültéri Ruházat

Természetes illusztrációk és földszínű színek találkoznak, hogy létrehozzák a tökéletes kültéri hangulatot.

Sniper Streetwear

Utcai Viselet Márka

Ikonikus ruhák rendkívüli embereknek – a Sniper Streetwear merész, bátor és autentikus divatot kínál, mi pedig az indentitását terveztük meg, hogy segítsünk nekik még messzebb elmozdulni a határoktól.

Cogo

Szabóüzlet

A lágy pasztell színek és a finom gomb motívumok dominálnak ennek a bájos szabóüzletnek az azonosítójában.

SXY Fit

Női sportruházat

A klasszikus homokóra alak szépségideál modern, ösztönző dizájntól való újraértelmezése.

MinSkin

Svéd Natúr Bőrápolás

Dizájncsapatunk lelkiismeretesen dolgozott azért, hogy egy vizuálisan lenyűgöző és modern márkaidentitást hozzunk létre a Minskin számára. Termékcsomagolásokat terveztünk, amelyek tükrözik a Minskin elkötelezettségét a minőség és a természetes összetevők iránt. A csomagolás tervezése az elegancia, egyszerűség és funkcionalitás harmonikus ötvözetét tartalmazta, biztosítva az emlékezetes és élvezetes élményt a fogyasztók számára.